VIKTIGT ATT LÄSA


Nu var det dags att byta blogg,
så kommer inte blogga mer i denna, så vidare jag inte kommer tillbaka, men denna blogg kommer alltid finnas kvar, :)
OM NI VILL VETA VAD MIN NYA BLOGG HETER ;
www.dragiit.myshowroom.se
Det är SÅ mycket bättre än blogg.se och super kul!
Ni får ha de så bra!
 
 
 
pusssss

JUMPERFABRIKEN!

Klicka in på deras webbshop HÄR och se hela deras kollektion.
jumperfabriken.se heter deras sida!:-)

leénde av kvalité - Linni


hhjärtaa'


så, nyss haft besök hemma hos mig ;-)
kolla på film och mystee.
blir att hoppa in i duschen nu och sedan chilla ,
sen blire att sova:)

wö! de snöaaar:)


haha godmorgon!:)
vaknade för ett litet tagsen , och så sa mamma när jag gick till köket att vi har haft besök idag! då fråga jag av vadå, då berätta hon att Erik(lillebror) hade sprungit till köket när han satt och spela och sa "kom fort, det är något orange som drar i någontin!!! tillslut gick dom och kolla vad det var, då vare en RÄV som tagit våran MATTA som hängde ute, räven var halvvägs ut till skogen från våran tomt x))
usch! en sabbräv vare tillochmed, BLÄ BLÄ BLÄ!
Blir att fixa mig idag, utifall jag och Evelinaa drar in till stan och är med nåra idag!:)
sen blire att baka kanske? :)
jätte skönt att de bara vräker ner snö, verkligen väntat på den ! och nu ÄNTLIGEN så snöar det!! :-D

men nu ska jag typ rensa min garderob, så man kan köpa in nytt :)

wöö, fredag och låt :)


wöö, inte kul idag,
jag och eve va i v-ås idag, så vart det ingen film :-(
allt vart misslyckat..  så vi drar dit nästa fredag och fixar de som vart fel idag*:-)
hoppas det blir lyckat då :-)
och nu bara för de så bjuder jag på denna låt jag sitter och lyssnar på nu x) så gammal, men ahja

fredaag :-)wöö! fredag, äntligen, då drar jag och Evelinaa till v-ås :-) blir att kolla på bio om vi hittar någon bra, lång dag, vi slutar 3 sista timmen blir det att ha musik, då ska jag lära mig en låt på pianot :-) sen efter så drar vi till v-ås .
Nu sitter jag och Linn på engelskan, och jag orkar inte jobba, så vi tog lite kort så passar jag på att blogga, :)

jag och the babe! första december


Första December idag, julkalendern va ju super x) jag, Elin och MickaaN kolla på den idag i skolan, klart tänker jag följa den detta år också!:-)
Idag i skolan fick vi rätta vårat egna lilla prov som vi hade eftersom Danne inte orka rätta alla, då skulle de ta så lång tid, så han rätta tills man hade 1 minsta lilla fel, då fick man rätta själv, OTURhade ju jag -.- på första sidan fick jag 4 fel, på verben, hade skrivit fel på dom två sista-.- så jag fick rätta resten själv, men jag hittade inga mer misstag, så de var dom 4 första bara, sen fick jag rätta ändå :-( haha inte kul, men jag fick 349 av 353, så jag fick(A) verkligen super nöjd!När man kom hem hade vi besök av mammas kompis som hade en bebis, super söt va han! Tänk om jag skulle ha en lite babe för mig själv :-) sött, men skulle säkert få panik om den börja skrika som denna gjorde, då gav jah han te mamma direkt! haha , visste inte vad jag skulle göra, och så små händer han har! inte ens som min tumme var den x) så gullig :-)
Och visste ser muffinsarna goda ut? de var dom ialla fall :-) supergott!!Imorgon blir det att dra till v-ås efter skolan med eve, kanske om hon inte är sjuk :-( annars blire att vara där :)) super kul, hoppas hon kan och vill ,

shiit, torsdag redaan


torsdag, känner mig inte helt 100 är typ jätte förkyld men drog till skolan ändå ;-)
bara jag coh Mickan som är från våran klass i skolan -.- vi sitter ju helt forever alone typ .. vi går till 4 också idag, jätte tråkigt, efter skolan blir de säkert att dra till Kyrkan eftersom jag missat några gudstjänster, och man ska ju gå på 10 ST, och jag har missat kanske 2-3 st, så jag tycker att jag drar dit idag, eftersom jag hade glömt att skriva i mig första gången så måste jag ju gå en extra gång för att kunna fylla i mig att jah vart där 1o gånger.
Nu ska jag snart sätta mig och plugga till No PROVET som vi har nästa vecka någon gång, och vi ska kunna typ 11 sidor utan till :-( kommer ju knappast kyckas med de ;-)
Dessutom är jag jätte trött, skulle ju sova när jag kom hem eftersom jag var så trött, men vart att jag somna runt 12 istället, ahjaa, va i alla fall inte så trött när jag vaknade, det är ju bra :-) Fast jag missade julkalendern som jag ville kolla på ;-) Inte är det fint väder ute heller, typ blött på backen , sen är det jätte mörkt, inte har vi fått snö heller. Som jag tycker att vi borde fått för länge sen

RSS 2.0